LUCRAM IMPREUNA

Viziunea Pirelli este exprimata prin dorinta de a schimba experienta sofatului prin fortarea constanta a limitelor tehnologice, a stilului si durabilitatii anvelopelor, prin tehnologii de pionierat si stabilirea tendintelor in comunitati din intreaga lume.

Pirelli este sinonim cu calitatea, fiabilitatea, emotiile puternice si cea mai inalta performanta. In segmentul high tech si al performantei superioare al pietei high-end in care Pirelli si-a construit, de-a lungul anilor, pozitia de lider.

Pentru a ajunge la o valoare durabila pe termen lung, dorim sa stabilim si sa dezvoltam relatii strânse si de lunga durata cu furnizorii nostri, care trebuie sa impartaseasca aceleasi aspiratii de Inovare, calitate ridicata, produse si procese durabile.

Vrem sa fim recunoscuti ca o companie care inspira incredere si respect si care creeaza valoare, atât pentru partenerii nostri cât si pentru noi, luând pe deplin in considerare importanta indeplinirii cerintelor noastre stricte de mediu, sociale si economice pentru a obtine un avantaj competitiv puternic si de lunga durata.

Acest Manual al Furnizorului a fost conceput pentru a oferi furnizorilor nostri o declaratie clara cu privire la principiile noastre, la valorile, abordarea manageriala, cerinte si conduita, pentru a fi consultate si respectate.

Continutul Manualului Furnizorului trebuie sa fie considerat ca linie directoare pentru orice relatie de afaceri cu Grupul Pirelli, devenind o parte integranta a fiecarui contract de achizitie de bunuri si / sau servicii.

Prin promovarea unei orientari profunde catre nivelurile cele mai ridicate de Calitate si respectarea inaltelor standarde etice si de mediu, Departamentul Achizitii ofera o interfata utila pentru furnizorii nostri, pe care ii consideram elemente-esentiale in Imbunatatirea continua si progres si cu care dorim sa mpartasim o performanta excelenta.

Suntem experti in provocarea de a oferi performanta.

ZONA DESCARCARI